Post by cadbafistipha on Feb 24, 2022 5:14:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mars: Mars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mars: Mars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Mars: Mars 2022 version ▞▞▞
بازی عالی! تبلیغات اختیاری و در نتیجه فوق العاده هستند. بازی ساده است و ارزش بازی کردن را دارد، من را خیلی خسته نمی کند. با این حال، در اینجا چند ایده برای بهتر کردن بازی وجود دارد: ● پلتفرمهای پرش باید به ازای هر پلتفرم پرش یک امتیاز به شما بدهد. ● سوخت نباید ثابت بماند. سوخت مصرف نشده در مسیر منتهی به سکو باید به سوخت سکوی بعدی اضافه شود.
این بازی اعتیاد آور است، اما در همان زمان، واقعا خسته کننده است. من فکر می کنم باید برخی از پاداش بیشتر در بازی و یا اهداف به تلاش برای وجود داشته باشد. به طور کلی، خوب قاتل زمان ساده است.
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder የእንቅስቃሴ qsgy
بازی از نظر خلاقیت خوبه ولی به مرور زمان تکراری میشه
بازی در ابتدا لذت بخش بود، یادگیری آن آسان، تسلط بر آن دشوار بود. با این حال هرگز تغییر نمی کند. تنها کاری که می توانید انجام دهید جمع آوری شخصیت هایی است که فقط جنبه زیبایی دارند. من از سطح 400 گذشته ام به امید اینکه اتفاقی بیفتد، اما آن را بسیار تکراری دیدم، ممکن است در یک حلقه بی نهایت نیز باشد.
خسته کننده..همین گیم پلی در تمام مدت..پرش از یک پلت فرم به پلتفرم دیگر. نیاز به اقدام بیشتری دارد.
تمام بازی این است: پرواز در فضا و فقط فرود نرم روی سکوی ساخته شده برای فرود، همچنین کنترل جت های فضایی ضعیف.
بازی خیلی سخت است یکی دو کنترل که من از سه نفر متنفرم
زیاد به آن نیست. برای تماشای تبلیغات به شما پاداش می دهد که همیشه منفی است.
بازی سختی است اما سرگرم کننده است.
عالیه !! خیلی اعتیاد آور نیست و دقیقاً به همین دلیل است که من به این نیاز داشتم .. عالی برای بازی در اوقات فراغت !! وقتی توسعه دهندگان می گویند رایگان، در واقع به معنای رایگان هستند - خریدهای درون برنامه ای بسیار کمتری وجود دارد و این واقعاً بر چیستی تجربه بازی رایگان تأکید می کند! این یک 5 ستاره شایسته است!!
بازی عالی و گذر زمان فوق العاده سرگرم کننده. با این حال، من فکر می کنم یک مشکل جدی با آن دارم. آیا هیچ گزینه تنظیماتی در این برنامه وجود ندارد؟ من واقعاً از اعلانهای فشاری خوشم نمیآید و این برنامه آنها را حتی پس از خروج و بسته شدن برنامه ارسال میکند. این چیزی است که معمولاً به معنای حذف نصب است، اما من بازی شما را دوست دارم. آیا اینها را می توان خاموش کرد؟ شکایت کوچکتر من این است که «آیا میخواهید ویدیویی برای... تماشا کنید»، این یک وقفه (کوچک) از گیمپلی جذاب است. آیا میتوان نسخهای را که هیچ پلتفرم ویدیویی وجود ندارد، خریداری کرد؟ اگر می توانید در مورد اعلان ها به من کمک کنید، من قطعا به شما 4 ستاره می دهم. با تشکر!
ایمو کمی خسته کننده است
بازیای که برای کسانی که نمیتوانند از پس چالشهای استقامتی و دقت برآیند، نیست، Mars:Mars برای غلبه بر موانع پیش روی شما اعتیادآور و راضیکننده است. کنترلها محکم و پاسخگو هستند تا مطمئن شوید که این روی شماست و نه بازی، بنابراین باید پرشهایتان را به حداکثر برسانید. جدای از عکسها و راه طولانی در پیش رو، همچنین دارای پوستههایی است که میتوانید قفل آن را باز کنید که ظاهر و سبک را تغییر میدهد تا ادامه بازی سرگرمکنندهتر شود! اگر آنچه را که لازم است دریافت کردید، بند را ببندید و لذت ببرید!
باکس های بد، حتی اگر به چیزی نزنید، خواهید مرد.
تعجب کردم که در نسخه Google play pass تبلیغات وجود دارد.
بازی زیبا و دل انگیز بود. اما به مدت 15 دقیقه بازی کرد و خسته شدم. این بازی بسیار تکراری است. لطفا برخی از ویژگی های بیشتر و عناصر به بازی اضافه کنید.
گرافیک واقعا خوب است، اما در دراز مدت خسته کننده است
سرگرم کننده است اما واقعا سخت است (بنابراین خسته کننده)
گیم پلی بازی خوب است با این حال خود برنامه بد است. هیچ کدام از دکمه ها کار نمی کند. آیکون اکسپلورر جدید من مدام نشان داده میشود، اما وقتی روی آن ضربه زدم، بازی متوقف شد. ناامید.
درخواست استفاده از داده های شخصی است. امن نیست. در صورت رضایت شما می تواند داده های شما را حفظ کند
این بازی آرامش بخش است، مناظر و گرافیک عالی دارد و فقط یک گذر زمان سرگرم کننده است. لذت بخش است، با حجم گسترده ای از مناظر شگفت انگیز که همراه با تعداد زیادی از شخصیت ها با تغییرات ظریف همراه است، و من فرصت های سلفی را نیز دوست دارم. چند نکته / توصیه اضافی که من باید سطوح مینی چالش برانگیزتری بسازم و شاید یک حالت آرکید ایجاد کنم که در آن موانع پروازی در مسیر وجود داشته باشد و سعی کنید تا آنجا که می توانید پرش کنید و اگر بمیرید، باید ری استارت کنید
خوب. خیلی زود پیر میشه
خیلی بد و کسل کننده
دقیقا چیزی بود که من به دنبال آن میگشتم! اگرچه سرگرم کننده و جالب است، اما اصلا اعتیاد آور نیست. بنابراین هر زمان که دوست داشته باشم می توانم به درس هایم بروم و هر زمان که بخواهم می توانم این بازی را انجام دهم. تبلیغات ظاهر نمی شوند، بنابراین می توانید آنها را برای سکه و غیره تماشا کنید. شخصیت های جدید به راحتی باز می شوند تا بازی ذهن شما را درگیر نکند. امیدوارم اینطوری ساده بنویسید و خیلی ممنون 😁🙌
این بازی بسیار جالب است همچنین متفاوت است - شخصیت های مختلف دارای افکت ها و محیط های مختلف هستند. این بازی روان و آرامش بخش است، صداهای بازی نیز خوب است.
غیرفعال کردن تبلیغات درون بازی، هیچ روشی برای خرید بازی یا پرداخت برای مسدود کردن تبلیغات وجود ندارد. این یک بازی سرگرم کننده است، اما هر بار که فرزند من بازی می کند، به طور تصادفی 1-2 بازی را از طریق تبلیغات گیج کننده/فریبنده نصب می کند.
خوبه. فکر میکردم شاید چیزی را از دست دادهام، اما نه، انجام دوباره و دوباره همان کار همان چیزی است که این بازی است. این گرافیک زیبا و زیبا است و فقط به کارهای بیشتری نیاز دارد. اگر شخصیتهای جدید واقعاً کار متفاوتی انجام میدادند، خوب بود. برخی بالاتر می پرند، برخی به سمت چپ یا راست بیشتر می روند، برخی سوخت کمتری مصرف می کنند و غیره... همچنین اگر بتوانید پسر خود را ارتقا دهید، خوب خواهد بود. اساسا زیبا است اما به سرعت خسته کننده می شود.بازی سرگرم کننده بود، به اندازه کافی سرگرم کننده بود که بتوانم فضانورد استفان را خریداری کنم، اما به محض اینکه خرید کامل شد، بازی ناگهان خراب می شود. هر زمان که بازی را مجدداً راه اندازی کنید، به بازی ادامه نمی دهد و سپس از کار می افتد. دوباره و دوباره. پس از خواندن برخی از بررسی ها، برای سایرینی که خرید درون برنامه ای دارند نیز همینطور بود. خیلی ناامید کننده
شخصیت های بسیار اعتیاد آور و جالب هستند اما گاهی اوقات فقط خراب می شوند.
یک ستاره چون هنوز با play pass تبلیغات دریافت می کنم
اگر حوصله انجام دادن یک کار را مکرر ندارید، یک بازی عالی است. تنوع زیادی در کنار شخصیت های مختلف وجود ندارد.
Mars: Mars 動作 feqy
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بده
انجام این بازی با کنترل از راه دور سخت است. فقط با کنترلر بازی بازی کنید
وای این بازی قبلا هم خیلی قشنگ بود دانلودش کردم به یادایام قدیم😘😍
خوب، خسته کننده تر از سرگرم کننده است
Mars: Mars የእንቅስቃሴ ucoe
بعد از یک مدت ازش خسته میشی چون همش تکراری میشه
یه جورایی خسته کننده و بی معنی
دو ستاره است
Mars: Mars Aksi omx
عاشق گرافیک، به کار خوب خود ادامه دهید بچه ها در حال انجام انگور هستید! 🍇
عالییی
عالی👌👌👌
Mars: Mars የእንቅስቃሴ mtwn
من عاشق این بازی هستم. من به دنبال یک بازی بودم که هر ثانیه که این فرصت را داشت تبلیغات را به صورت شما نپاشید و این عالی است! تبلیغاتی که اختیاری هستند جوایز منصفانه و متعادل، دستاوردهای سرگرمکنندهای را که میتوانید انجام دهید تا پول بیشتری به دست آورید، و طیف گستردهای از شخصیتها برای باز کردن قفل و انتخاب میدهند، همه با کنترلها و تمهای منحصربهفرد. قطعا ارزش بررسی را دارد!
عاشق این بازی گیم پلی بازی سرگرم کننده است و چالش جمع آوری مواد برای باز کردن قفل شخصیت های دیگر یک ایده عالی است. سلفی ها هم سرگرم کننده هستند. خیلی اعتیاد آوره بی پایان نیست! شما در نهایت به یک "پایان" خواهید رسید. ادامه بده!
عالی👌 بهترین بازی. بینهایت مرحله .اعتیاد آور .فضای باحال.شخصیت های مختلف و..... در کل متشکرم
چیز جدیدی نیست
من قبلاً این بازی را بازی می کردم اما اخیراً گوشی من باید به حالت Factory Reset شود و بعد از آن وقتی دوباره بازی را دانلود کردم تمام دستاوردهای من تمام شد و باید از 0 شروع کنم. من همیشه با دیتا روشن (وای فای) بازی می کردم تا آن را می تواند در بیت ابر ذخیره شود. تجربه خیلی بدی برای من
بازی نصب شده بازی باز شد صفحه نمایش بازی های پوملو را دریافت کردم. بازی قفل شد بازی حذف شده
باحاله