Post by cadbafistipha on Feb 24, 2022 5:20:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklaame pole ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
See on tõeliselt lõbus mäng, mis toob meelde lapsepõlve mälestusi. Mängin ka teisi selliseid mänge, nagu Raid: Shadow Legends ja DC Legends, ja see on sama lõbus, kus on palju erinevaid avatavaid kangelasi ja kangelasi ning mitu mängurežiimi. Selles mängus saate osta asju, kuid võita ei tasu. Üldiselt väga lõbus.
Minu 4 tärni on sellepärast, et seal on ainult kampaaniarežiim, nii et kui jääte jänni, peate ootama ja saama tugevamaks. Pvp on imelik, sest sul on 15 pvp piletit ja alati vastamisi suvalise vastasega, aga kui oled vastamisi tugevama vastasega ja ei suuda tema vastu võita, siis süsteem teda ei muuda, sa pead oma pileteid raiskama, et täitke igapäevased ülesanded. Oleks tore, kui teil oleks mängida erinevaid mängurežiime, kui te ei suuda seda kampaaniaetappi ületada.
Ma tõesti tahan anda sellele rakendusele 5 tärni, nii et loodan, et arendajad loevad seda. Seal on 4 kilpkonna 🐢 (välja arvatud Metalhead), kuid teil on alternatiivne nahk ainult 3 jaoks. Kui saate Raphaelile alternatiivse skin luua (st Vigilante Raph – pagan, teil võib olla nimi 5000 kalliskivile, 😊), siis muudan oma hinnangu 5 tärniks ja postitan. Palun 🙏 andke Raphaelile alternatiivne nahk. Aitäh. Värskendus: Noh, nad andsid Raphile naha ja see oli tobe. Samuti pole minu suurepärast soovitust kalliskivi, 😕. 2 tärni.
Lõbu ja aja tapja. Kuni te ei saa taset ületada ja peate lihtsalt ootama, kuni materjalid teie iseloomu tasandavad. See kukub ka lahingutes juhuslikult kokku... ei tea miks. Loodetavasti saavad nad sellest aru ja lahendavad probleemi. Omg!! Ma jooksen pidevalt kokku ja kaotan PVP-punkte. Naeruväärne.
nautisin seda mängu mõnda aega, kuid tugi on kasutu. Alustasin üritust, sattusin edetabelisse ja olin 3. kohal, nii et lunastasin mõned ressursid ja kasutasin neid siis esimesena. Ilmselt nad ei taha, et sa võidaksid, nii et nad viskasid mind erinevate mängijatega teise edetabelisse, kus mul polnud mingit võimalust. Sa peaksid alati olema lukustatud esimesse, ükskõik mis. Põhimõtteliselt ütles tugi mulle, et ma valetan ega maksa oma ressursse tagasi. Desinstallitud kohe.
Uus telefon, proovisin sisse logida, kuid laadimisekraan jääb nüüd 85% peale.
See on suurepärane mäng ja annan sellele ainult 4 tärni, sest LG Stylo 6 puhul poodi ei laadita.
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strategi nya
Lõbus mäng, kuid klanni valik on välja lülitatud. Tegin hiljuti mängus klanni ja andsin kogemata ühele liikmele "Master" auastme. Selle põhjuseks oli viivitus nimetatud liikme edutamise töötlemisel ja mäng ei anna teile võimalust "Master" või liidri staatust tagasi nõuda. Mäng vajab funktsiooni, mis lubab "Peremehel" juhusliku ülekandmise korral staatuse tagasi nõuda.
Oleks 5, kui palgamüür poleks nii levinud. Jahvatamise ja tasu suhe on veidi nihkes. Graafika on armas, stiil on lahe. Hea tegelaste valik. Üldiselt üsna lõbus, kuid see palgamüür on karm.
Pidin muutma oma 5 tärni arvustust. See mäng on minu jaoks peaaegu mängimatu. Varem sain hooajapileti, kuid pärast kõiki uuendusi kulub sellel mängul samade asjade tegemiseks kolm korda rohkem aega. Nüüd oli lvl teie jaoks uute tegelaste hankimine, keda te isegi ei näe. Kõik on sassis. Nüüd ma ei tea, kas ma üldse mängin edasi. Olen kulutanud palju aega raha, mis valmistab pettumuse. Palun lõpetage mängu värskendamine. Just tühistatud tellimusest läks väga kahju
Halvim arendusmeeskond EVER! Üle nädala pole varustuskastid töötanud ja nii et täna saan värskenduse...Täiuslik...nad lõpuks parandasid selle...EI Nii naeruväärne! Olen seda mängu mänginud alates selle demost ja kavatsen selle kustutada ja valmis.
Ma tahan, et see mäng meeldiks, kuid arendajad segavad seda pidevalt. Uus hooaeg oli palju parem, kui nad otsustasid muuta üht parimat asja, uudistetuba. Nad vähendasid preemiaid 40%, suurendades samal ajal raskusi. Neid samu lahinguid, mida ma enne läbi elasin, ei saa ma praegu ületada ja igapäevane lähtestamine ei lange mängitavale tasemele. Ma ei kuluta rohkem raha.
Mängisin seda mängu, et näha, kas mu pojale (7-aastane) see meeldib. Sellel on tema mängitavas Summoners Wari mängus tuttavaid asju. Siiski huvitas mind, kas neil on palgamüürid. Kahjuks ei saa te oma meeskonna tugevamaks muutmiseks ühtegi eelmist seiklusetappi uuesti mängida. Annan sellele mängule 1*, sest tundub, et see on mäng, mis mu pojale meeldiks, aga ma ei luba teda, kuna kordusmäng on halb ja ta tuleks mõne tunni jooksul minu juurde raha otsima. Desinstallitud.
Arvan, et minu eelmine arvustus kustutati, nii et nüüd saate 1 tärni! Nagu varem öeldud, on nõme mitte alustada kõigist kilpkonnadest ja saada loosiga kurjategijaid. Mul ei ole kurjade vastu midagi, aga ma ei taha ainult hunnikut lollusi! Tegelased tuleks mängu käigus avada, kuid ma pidin joonistama, et saada oma 2 lemmikkilpkonna. Kogu see süsteem tuleb ümber teha!
Jõudsin 25. tasemele pärast võib-olla 10-15 tundi mängimist. Hea asi: energiat ei saa otsa, saate edasi mängida. Halb asi: tase 1, 10, 25, mis iganes = sama, miski ei muutu, see on peaaegu täiesti sama, peaaegu olematu. Panen kõik Autole ja teen nii vähe otsuseid. See on igav.
Lahe mäng, kuid pärast esimest paari tundi tabasite kindlasti mänguseina. Siis peate lihtsalt ootama afk farmingut või maksma raha tõuke eest. Peaks olema suurepärane mäng, kui nad lisavad rohkem mängitavat sisu. Loodan, et see on varsti 5 tärni mäng, siis on pizza aeg.
Uuendatud ülevaade: nüüd, kui vead/probleemid näivad olevat parandatud, võin ausalt hinnata seda mängu 4/5. Ei meeldi võidu eest makstav atmosfäär, kuid mänguviis, sisu, võistlused jne lähevad aina paremaks ja paremaks. Arendajad kuulavad ja teevad tagasiside põhjal muudatusi. Aitäh hea mängu eest!
Olen teile täiesti tänulik, et andsite lõpuks fännidele tõelise TMNT mängu. Tänan sind väga. See mäng on eepiline. Mul on siiski taotlus, et PVP matši tegemine parandataks. Minu koguvõimsus on ainult 5000 ja mind sobitatakse mängijatega, kellel on minust 20 000 võrra rohkem jõudu, palun parandage see. Vähendatud kolme tärnini, kuna taseme boss 8-15 tekitab rohkem kahju kui mina ja mul on temast peaaegu 3000 rohkem jõudu. Parandage ülemuste kahjuväljund.
Tmnt reklaamimäng. Kas soovite lisaressursse, vaadake reklaami, soovite topelttasu, vaadake reklaami, soovite täiendavaid tähekilde/kristalle/kuubikuid?, mida iganes, vaadake reklaami, soovite, et teie äraolekul koguneks 24 tundi preemiat, vaadake 6 reklaami , veenduge, et registreeriksite end iga 3 tunni järel või see on mõttetu, kui soovite lihtsalt vaadata, kuidas teie tegelased ringi lendavad ega saa neid juhtida, hankige see mäng, see on tasuta, hankige Watch Ads The Game juba täna, see on suurepärane..... reklaami aeg.
See on mäng 80ndate TMNT fännidele! Kena graafika ja palju mängitavaid tegelasi. Vähendage punkte piiratud mängimise eest. Põhimõtteliselt sa lihtsalt vaatad mängu omaette.
Kindel mäng! Pole täiuslik, kuid lõbus TMNT fännidele! Üsna korduv, kuid see teab seda ja annab teile võimaluse edasikerimisel automaatseks esitamiseks. See ei nõua teie sõdalaste taseme tõstmise eest raha, seega on see tasuta režiimis väga mängitav, kui saate vaadata reklaame, mida pakutakse kasulike esemete eest. Tegelastel on hea kujundus ja väljendusrikkad animatsioonid. Suurim pettumus on see, et süžeejoon tundub veidi järelmõte, kuna koomiksiribade avamine on natuke liiga kaugel ja nende vahel on vähe.
Kahju. Visuaalid on väga kenad, kuid koodi rakendamine on väga halb. Rakendus jookseb kokku iga minuti järel või hangub pikemaks ajaks, mõnikord minutite jooksul, muutes mängu mängimatuks. Näib, et see on katkend visuaalkunstnike ja mängu kokku pannud arendajate vahel. Tahaks uuesti mängida, kui kood on täiustatud. Kuid praegu on mängude optimeerimises tohutuid lünki.
See mäng on lõbus, kuid sellel on allakäike, sest ma hindan seda ühe tärniga
Päris lõbus. Ma alles alustasin, aga mulle meeldib siiani
Olen olnud tmnt-fänn nii kaua, kui ma mäletan ja kui tmntmm välja tuli, olin täiesti õnnelik, et mul on mobiilis mäng, mis esindab kogu seda nostalgilist armastust, mis mul pooliku kesta kangelaste vastu on! Positiivne on see, et see on tasuta ja see on armas mäng, mis on loodud kõigile! Negatiivne on see, et see on teatud telefonide puhul lollakas ja mikrotehingud võivad rahakotile põntsu panna neile, kes soovivad endale tegelasi osta, kuna tegelasi ei saa ilma juhusliku valikuta osta. Armastan seda
MA ARMASTAN TMNT-d, nii et mis on parem kui nendega mängu mängida? Sellel on 1980.–1990. aastate hõng, mis on alati suurepärane. Soovin, et saaksite valida, milline kilpkonnade versioon soovite olla. Võite saada tegelasi, kelle olemasolust te isegi ei teadnud! Soovin, et oleks veidi rohkem, nagu võib-olla oleks tasemetel mitu etappi ja saaksite tegelasi üle ekraani liigutada, et rohkem pahalasi võita. Mulle meeldib, kuidas te kõik korraga ründate vs vaheldumisi. Soovin, et oleks natuke rohkem.
TMNT: Mutant Madness Rollspel aog
Väga väike taasesituse väärtus. Korduv mänguviis: pole midagi muud kui areen, nagu alad, kus tegelased peavad paari minuti jooksul teravaid lahinguid. Mängimise jätkamiseks peate tegelasi pidevalt taset tõstma, kuid ressursside hankimine võtab aega, mis tähendab, et ootate terve päeva, et mängida 5 minutit, ja siis jälle homseni. Ärge vaevake end sellega, kui te pole rikas ja tahate koheselt igavaks muutuva rahulduse nimel paiskuda raha. Kunst ja muusika on aga hästi tehtud.
Mänginud alates käivitamisest. Mängis läbi esimesed 3 hooaega, ostes samal ajal kõik 3 pääsme. Ära mängi seda mängu. 100% raha haaramine. Jõuate punkti, kus ainus, mida saate teha, on vaadata reklaami reklaami järel või kaotada veelgi rohkem raha. Lõpuks peate oma igapäevase missiooni lõpuleviimiseks raha maha jätma (toa taseme tõstmiseks). Ära mängi. Lihtsalt raha haaramine. Oli nii palju potentsiaali.
Üldiselt on kogemus lõbus, kuid kuni PVP-ni jõudmiseni ja oma esimese mänguni paaritatakse teid 10 000 korda tugevama inimesega. Teie kosjasobitusteenus vajab täielikku remonti. Kuidas peaks 4k-l meeskonnal olema isegi 14-kilomeetrise meeskonnaga võimalus? Ma ei alistunud, aga kui ma seda tegin ja selle eest määrati karistus, siis veelgi enam, see osa teie mängust on vigane. Lisaks põhinevad järgmised preemiate komplektid PVP-l. Kuidas saan matši võita 10 000 ühiku võrra kõrgemate mängijate vastu?
Selles mängus pole enam midagi teha, kui jõuate punkti, kus te ei saa enam edasi areneda. Vaenlased muutuvad liiga tugevaks ja te ei saa MITTE MIDAGI teha, kui tegelasi aeglaselt ja valusalt ei tasandage. Tõsiselt, erinevaid mänguvõimalusi pole. Enamik gacha mänge julgustab esimestel mängupäevadel, sidudes, et te mängu käest ei jätaks, kuid selle mänguga on seda nii lihtne teha, sest mängimine on takerdunud massiivse ja lolli palgamüüri taha. Ära raiska oma aega.
Värskendus ei installita. Pole midagi mängida. Kahju
Mul oli väike probleem, kus üks tase oli külmunud, nii et võtsin arendajaga ühendust. Nad vastasid ja aitasid mul selle välja mõelda ning vabandasid ebamugavuste pärast! Suurepärane tugi lõbusale mängule.
See on lõbus mäng, ma lihtsalt ei saa aru, kuidas te kõik otsustasite, et ühendate kaabaka kangelastega, see teeb mängimise lihtsaks ja naudib mängu.
Lõbus, kuid jookseb kokku, PALJU. mäng on peaaegu mängimatu, kui palju see kokku jookseb, palju kordi kohe, kui see avaneb. Lisaks sellele taotleb see ülesandeid ja kasutab mängus olevat valuutat uute kangelaste hankimiseks, kuid tegelikult ei anna preemiaid. Ma pole kindel, kui palju ma sellega vaeva näen, pole seda pettumust väärt, kui see jookseb rohkem kordi kokku ja varastab nüüd minult
See mäng nõuab nii palju elukvaliteedi muudatusi. Lahe oleks kangelaste loendit filtreerida. Tahaksin näha, kes on praegu minu meeskonnas, et saaksin neid tasandada. Või lihtsalt korraldage need taseme või võimsuse alusel järjekorda. Liigutage sündmused mujale. Tundub, et sellel pole praegu mingit funktsiooni ja parem oleks jõuda laoseisu või ülesanneteni kiiremini. Ja palun parandage juhuslikud õpetused. Nii tüütu, kui Donatello ütleb, et see on #131 võitlus Shredderi vastu ja sunnib mind lahingut tegema. Või Lõvi, kes sunnib mind kangelase tasemele tõstma, et aidata mind käimasolevas otsingus.Kangelase tasemeni 19-21 viimine ei aita mul 70. tasemele jõuda.
TMNT: Mutant Madness Roolipelit rzmc
Pärast 2 kindlat nädalat mängimist, isegi raha investeerimist. Otsustasin mängimise lõpetada. Olen väga pettunud tulus, mida see teile mängumehaanikalt annab. Kardetud palgamüür haruldasest eepiliseni on liiga järsk. PvP oli tasakaalust väljas. Nauditavaid režiime oli väga vähe. Ma olin lühikest aega hea, kuid seal pole midagi pikemaks ajaks ega tasuta mängimiseks. Armastasin mängu ja olin pettunud alates käivitamisest kuni praeguseni. Drop stars, ma tõesti tahtsin seda mängu kauem meeldida.
Suurepärane mäng, mis on lõbus ja sõltuvust tekitav. Funktsioonitaotlused: lisage viis oma kangelaste sortimiseks võimsustasemete järgi ja andke meile võimalus luua laboris 4- ja 5-tärniseid kangelasi. Jätkake samas vaimus! 👍
Rakendus lakkas töötamast laadimine 80%ni ja mul on 5 baari teenust ja mu andmed on sisse lülitatud ja töötavad Bc mu LTE näitab... nii et rakendus ei laadita
Võitle eepiliste kilpkonnade ülemuste ja teiste kurikaeltega. Mis siin uut on? Ei tea – ma pole veel seda fantastilist ja uskumatut TMNT osa mängima hakanud. Kas see meeldib mulle? Prolly. 🙄 Tere! Lõppkokkuvõttes pole need mängud aega ja pidevat pingutust väärt. Loodetavasti ei kuluta ma sellele sentigi. Kunagi!
Mäng on nii lihtne ja ei nõua mingeid oskusi, mis MULLE MEELDIB ja lairs on suurepärane afk farm, kuid peale selle pole pvp-l hetkel midagi väärtuslikku pakkuda. Ja see, kuidas te tegelasi hankite, on nii räpane, mis ei meeldi ja kangelase teatud tähetasemele viimiseks eraldi pakendite ostmine on rumal. Kampaanial pole tegelikku missioonivarianti, kuid see annab häid auhindu. Klannid on nali ja lahingupassi auhindu on nii igavad. Ja ma ei saa varustust uuendada.6/10 Preemiad mitteaktiivsetele mängijatele
TMNT: Mutant Madness Role Playing yfi
Nii et ma olen seda mängu väga nautinud. Sellel on palju lolli ootavat mehaanikat ja sellist, mida enamik gacha mänge lõpetab. Tõenäoliselt leevendab palju raha, kuid see on külm päev, kui kulutan raha mobiilimängule. Kuid päeva lõpuks on see parim tmnt-mobiilimäng, mis eksisteerib. Samuti on zak-üksus lollakas, pärast seda, kui ta kasutab oma ultimate, lõpetab ta lihtsalt ründamise.
seal on nii palju vigu, see ei olnud minu aega väärt, ma kustutan selle pärast 5-minutilist mängimist. Kui vead parandate, on see minu lemmik. kui ma näen, et nii palju inimesi, kes hääletavad sellele mängule 5 tärni, laadin selle kohe alla, kuid oma kogemuse põhjal tundsin end pettuna
Suurepärane siiani. Võitlus on natuke liiga lihtne. Eelistaks pöördepõhist stiili (nt FF7), mis annab mängijale rohkem tegevust. Mitte raha võtmine, mis on hea. Olen suur TMNT fänn, nii et see saab 5 tärni.
Arvustuse ümberkirjutamine. Olen praegu hooaja ökonoomsuse üritusel #1 ja ma pole raha kulutanud (lihtsalt tasandage oma praak). Olen tasemel 11–25 ja olen praegu ummikus, kuni mu vedelik koguneb. Kuid selles mängus pole põhimõtteliselt midagi teha. Mäng ebaõnnestub, sest isegi kui ma kulutaksin raha, jõuaksin ma 10 minutit hiljem seina äärde. Mis tähendab, et te ei saa näiteks uusi toone proovida. Võib-olla mitte raha võtmine, kuid mitte hästi läbimõeldud. Mängul on arhitektuurilisi vigu
Alguses on lõbus, kui saate tegelikult edeneda, kuid tõenäoliselt kustutan ma varsti, sest kui olete mängus teatud punktini jõudnud, on ootamisaeg rumal. Isegi kui otsustate midagi osta, on kõik mänguvaluutas liiga kallis, et midagi muuta. Monetiseerimise skaalat tuleb vaadata ja skaleerida rohkem mängijate kasuks. Keegi ei taha maksta 45 dollarit, et saaks avada ühe kasti ja võib-olla 5-10 taset edasi liikuda.
Armastan seda mängu, ootan endiselt, et tiibmutter ja kruvi lahti saaks, kui need kunagi valmivad