Post by cadbafistipha on Feb 24, 2022 5:29:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават точките ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Доста пристрастяващо, но остарява бързо. Забавно е да получавате надстройки и други неща, но има реклама след всеки 30 втори кръг. Преодолях всички предизвикателства за един ден. Прекара половината от това време в очакване на реклами.
Закъсненията толкова много половината от времето могат да кажат какво се случва и в крайна сметка умират поради изоставането, а не мултиплейър игра, в която искат да вярвате, и толкова много реклами, ако коригират забавянето и намалят количеството реклами, които бих дал по-добър преглед
Твърде много реклами, ако можех да й дам 0 звезди, бих искал, но обичам играта иначе, така че 3 звезди всеки път, след като завърша, когато натисна OK, се показва реклама
Толкова е забавно, но става по-трудно всеки път! Той е много конкурентен и забавен. Перфектен убиец на времето и много забавно средство за облекчаване на стреса. продължавай все така!!👍
Monster Dinosaur Rampage за Android - Apk Изтегли
По дяволите ни трябват 60 секунди, за да намерим стадиона! НИЕ НУЖДАЕМ ОТ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ
Твърде лесно, 1 минута не е достатъчно дълго, скучно след известно време.
The Dog House Безплатна Демо Игра от Rotativka.com
Тази игра е много пристрастяваща и е любимата ми игра. Всичко е забавно в това. Харесва ми, че след като играете, можете да получите тройната сума пари, която получавате в рунд. Имам над 100 хиляди вярваш или не. Страхотна игра.
Твърде много реклами и проблеми. Слязох във водата и продължих да преминавам през сивия екран. Не ми позволи да се обърна.
Наистина ми харесва тази игра Няма проблеми, давам на тази пет звезди Много добра и оперативна графика, харесва ми толкова много, надявам се всички да харесат тази игра
добра игра, но агресивни реклами.
Динозаврите са добри
Твърде много добавки, но не това е проблемът онлайн аспектът, ако е тъп, имате два пъти по-голям червен кръг и тези във вашите мисии, така че се опитвате да избягате, че е почти невъзможно. Посъветвайте компанията да реши проблемите си или се преструвайте, че никога не се е случвало и изтрийте играта
Няма достатъчно време и твърде много добавки
Джени hdj
Това приложение е добро, но има 2 причини, поради които дадох на това приложение 4 звезди 1) То съдържа много добавки 2) основната причина е, че има много по-малко времево ограничение. Искам да увеличите срока
Продължава да замръзва на екрана за зареждане понякога след мач...
Давам му само 3, защото го изтеглих преди 3 дни и вече отключих всички скинове на динозаври и завърших списъка им с постижения! Аз също съм с най-висок рейтинг. От 3-те неща, които можете да подобрите на началния екран, 2 са изчерпани, а просто мощността не е. Те трябва или да добавят още, за да унищожат, или да направят напълно нова карта. Той е забавен и лесен за игра. Моето 4-годишно дете го обича!
Ultimate Dinosaur Simulator 2016- Deadly Jurassic Rampage Assault Challenge. ゲーム · Намери най-близкия търговец до теб.
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი fpb
Толкова много обичам тази игра, че почти я играя като всеки ден, понякога те трябва да играят на Фърги се отегчават от едно и също дайте играта, сякаш знаете какво имам предвид, но вие сте наистина забавни игри за изтегляне в момента, обичам
Сега трябва да кажа – вероятно обичам тази игра заради невероятно ниската лента, която имам за мобилни игри като тези. Вместо реклами на всеки 8-12 секунди, той изчаква, докато кръгът приключи. (Понякога дори повече.) Тази липса на реклами ви позволява действително да играете играта, вместо да бъдете бомбардирани с реклами за други игри с подобно ниско качество. Поставих този малко над останалите обаче - и всичко се свежда до реклами.
Режимът на битка е просто НЕВЪЗМОЖЕН, атаката на драконите е като предупреждение за 2 секунди, така че ако сте били на ръба, все още няма да успеете да избухнете и ако сте на около метър от кръга, пак ще умрете, така че КРЕХИ ИГРАТА
Неговият прост начин да прекарате време. Изчерпва предизвикателствата и става повтарящ се, много реклами и някои проблеми
За 30 минути можете да надградите себе си, за да бъдете непобедими. Пълен с реклами. AI е много глупав, няма предизвикателство в играта. Яде целия град през цялото време. Също така можете да излезете от картата на ъгъла на "Айфеловата кула"...
Не е лоша игра. Не бях развълнуван от хаптичната обратна връзка, чувствах се разсейващо и сякаш корелира с едновременното забавяне на движението на моя Дино. Макар че вероятно бих могъл да изключа това, ми беше трудно да преместя динозавъра и не ми е приятно да плъзгам пръста си по екрана на телефона си. Въпреки това, преместете тази игра от телефона и кажете друга система за игра (вашият избор тук) и аз съм там.
Dinosaur Rampage ஆக்ஷன் luqk
Играта е забавна и всичко, но успях да я победя и да стигна до митично ниво за час и половина. Иска ми се да има повече предизвикателства или нещо подобно.
Добра игра. Можете също да надстроите своя динозавър, за да улесните убиването на дракона в режим на битка.
Не ми позволява да играя
Freeze Rider Trò chơi điện tử lxqz
Защо да слагам таймер куца
Победете играта за 2 дни, много е пристрастяваща и удовлетворяваща да унищожите всички тези сгради и коли, гледайки как малките жълти хора изскачат
Много забавно, контролите са малко фънки, но ми хареса играта такъв, какъвто е.
Страхотна игра, докато не завършите всички постижения. Това е страхотна игра, не ме разбирайте погрешно, просто когато опитате бойния режим, това е физически невъзможно, не можете да намалите мащаба, за да видите радиуса на дишането на дракона и така или иначе без него не можете да избягате. Опитах се да избягам от него, докато разбрах, че динозаврите са толкова бавни и могат да се натъкнат на неща от нещо, което дори не е там. Моля, актуализирайте бойния режим и го направете по-възможен.
Твърде много реклами. Това прави преживяването по-малко приятно
Играта е проста. Което не винаги е лошо, просто след като играя около 18 минути, вече съм в ранга на диамант два.
Доста разочароващо ограничение във времето убива забавлението в играта
Невероятна игра, но не толкова много възможности за преиграване, колкото бих искал
Играта е забавна, но след известно време става скучна,
Android (Ламинирана) Earth 2140 HD Ламинирана Карта за размяна. 116. Започва от: $0.06 $0.05. Gargoil II (Ламинирана) Earth 2140 HD Ламинирана Карта за
Обичам тази игра, единственото нещо е, че можете да добавите повече функции като повече динозаври. Това е добра офлайн игра😊❤❤💜💙
Tom Hero Dash,Stack Ball,Cannon Shot,Tom Jump Up,HellCopter ...
Забавление за няколко минути. Ограничени от митичното, не мислете, че съм играл с нито един действителен човек
Dinosaur Rampage Laga fcnq
Забавна игра, но рекламите я правят игра, която няма да играя.
Тази игра може да бъде забавна, но има реклама след всеки мач, така че не се притеснявайте, освен ако не платите за премахване на реклами. Ще стане досадно tbh.
Достигнах митичното ниво. Това е забавна игра, когато ви е скучно и няма много реклами
Играта е наред, но е толкова гъглива и глупавите добавяния след рунд и всичко това, така че не мога да променя цвета си. Така че, ако искате тази игра, всичко е наред, но не я препоръчвам.
Dinosaur Rampage Action dexo
Лакшавакисан
Така е 😑
Стигаш до дракона, само за да бъдеш убит за секунди. Какъв е смисълът. Изтрих го за половин ден.
... .net/8-nai-dobri-velosipedni-komputrni-prilozenia-za-android-ios-smartfon ... bg.libreopinion.net/brawl-stars-super-city-rampage-nai-dobrite-kavgadzii