Post by cadbafistipha on Feb 24, 2022 5:35:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survive zombie apocalypse HAZE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survive zombie apocalypse HAZE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк ключі ▞▞▞
▞▞▞ Survive zombie apocalypse HAZE 2022 version ▞▞▞
Чудова гра, я багато в неї граю, я відкриваю карту сурубів, але я не бачу діалогу, коли розмовляю з лікарем, чи можете ви це виправити?
Мені подобається старша версія. Чому б ти не впустив мене всередину.😠😠😠 3 солдата продовжують вбивати мене, я їм нічого не зробив, я постійно вмираю знову, я навіть не можу пройти. І тепер у мене виникає проблема, як мені пройти на засипку, через кілька тижнів я не проходив туди через зомбі, що стрибає в моїй машині, і майже неможливо заробити гроші.
Гарна гра
Як виглядає цей відкритий світ чи виживання, як оновлення та вільний доступ
Подобається гра, вона працює так гладко, а графіка гарна, але я можу запропонувати зробити автомобільний акумулятор легко отримати, це все ще важко отримати, це моя думка, але в іншому я люблю концепцію, так тримати
Ця гра дуже крута, і я люблю грати в неї більше, але чи не могли б ви змінити швидкість часу всередині гри, тому що вона занадто швидка, і в мене не вистачає часу, щоб отримати матеріали та відсортувати деякі речі, а також не могли б ви зробити ціна продажу трохи висока, оскільки мені потрібні були гроші, щоб купити спорядження, зброю та ще одну річ. Чи не могли б ви додати збереження вручну замість збереження гри щоразу, коли ми закінчували боротьбу з ордою вночі.
Ця гра має круту графіку та дуже розслаблюючу. Немає жорсткого шліфування. Немає довговічності спорядження (я сподіваюся, що розробник залишиться таким). Але це не так багато локацій і квестів. Якщо ви можете додати бандитів і більше інтерактивних NPC з сюжетною лінією, це було б цікавіше.
Дорогие Разработчики! Ця гра гідна більшого уваги та ресурсів! Я дуже рада, що ви працюєте над нею і приймаєте конструктивну критику зі сторін. (Понимаю, ви очень заняты, но все равно напишу, на будущее) 1. Можна скоротити дистанцію забору від будинку, біг затрудняється. 2. Пока багато не грала, не знаю, если такая функція присутствует - передвигать предметы в доме, барикадироватся. Велике спасибі!Буду радий, якщо ви продовжуєте так само! Ліза
Гра L
фізика регдолла була б чудовою
Мені дуже подобається гра sm, ця гра гладка, і так добре, так тримати
Привіт, виправте мову в Росії, і я не можу прочитати, перекладіть її на англійську
Не бігає. Тільки титульний екран. Чого ще ви очікуєте від сміттєвої реклами у Facebook?
Вау, гра така крута, але трохи важко дістатися від міста до міста, і чи можете ви додати більше речей
Будь ласка, додайте більше зброї, як-от снайперська гвинтівка, і додайте базу з вижилими, так що в цю гру дуже приємно грати.
Мені дуже подобається, що ви можете додати більше карт, будь ласка, наприклад, метро та лікарня набагато складніше, багато зомбі та 2 вижили потребують вашої допомоги, будь ласка, додайте цю карту
3 зведи да потому потрібно мультиплеєр і. Я поставлю 5 зірки з 3 аккаунтів жду обнову
Треба додати онлайн або, наприклад, ви хочете поїхати кудись і там додається відділу друзів і це будуть ваші друзі та так-то гра топ
Графіка добре, режим відтворення помилився. Геймплей — це збирайте ресурси, будуйте будинок, деактивуйте зомбі. Спробував битися з зомбі за допомогою сокири, персонаж не буде автоматично атакувати і навіть не завдавати шкоди зомбі. Крім того, гра є вашою основною (будуйте базу між хвилями атаки), але оскільки ви не можете захищатися або битися, гра серйозно зламана. Приємним дотиком є рухомі сонячні тіні, що вказують на минаючий день. Оскільки гра в корені зламана, видаляємо її через 5 хвилин гри.
Дійсно чудова гра, але іноді підвал, коли я хочу вийти, завантажується, але потім залишається на 3% часу завантаження і повертає мене в бункер, тоді мені спочатку потрібно вийти і повернутися, але крім цього чудова гра
Будь ласка, додайте багатокористувацький режим, щоб я міг запросити своїх друзів, будь ласка
Хороший тип гри на виживання. Але потрібна оптимізація. Необхідно зберегти Google
Магабда
Привіт, розробнику, я сподіваюся, що вам гарного дня. Просто пропоную, якщо ви можете створити ще одну подібну гру, але вона в автономному режимі. це все, що я з нетерпінням чекаю наступного оновлення. Привіт, дякую, що відповіли та виконали моє бажання, я з нетерпінням чекаю цього, дякую 😀
Так погано
Подобається, що гра наразі видалена, тому що в моєму телефоні немає пам’яті, але я встановлю її знову, сподіваюся, швидше, але загалом мені вона подобається, на відміну від тих ігор на виживання з симуляторами крафту
Мені це подобається саме так, як мені подобається, але додайте більше функцій, будь ласка
Чудова гра, додайте сюжет
Дуже чудова гра
графіка має гарний дизайн, легко грати в автономному режимі. Гра не така складна, як більшість зомбі на виживання. було б добре, якби ми могли змінити колір нашого автомобіля або ще якісь прикраси. Є деякі помилки, як-от завдання магазину зброї. майже закінчив третю хвилю, але не вдалося, і повернувся наступного дня, щоб спробувати ще раз, але жінка (яка зазвичай чекає всередині) зникла, навіть коли я спробував перезапустити програму, її все ще не було.
дуже весело! ми можемо мати домашніх тварин будь ласка!!
5 зірок. Нескінченний режим, як-от необмежену стрілянину по зомбі, щоб перевершити рівень удару та хвилювати.
OMG LEN, ЦЕ Я ШУКАЮ, але у мене є проблема, чоловіки, це не велика проблема, чи можете ви додати великий пакет для більшого місця в моєму інвентарі та собаки, будь ласка.
Гарна гра, але будь ласка, додайте домашніх тварин, таких як собака, також як партнера.
Хороший додаток гри про зомбі апокаліпсис
Фантастична гра!! Я це люблю!! Одна ВЕЛИКА проблема!! День 3 не завантажується!! Будь ласка, виправте якомога швидше!!
Це хороша гра. Якщо лише додати більше клавіші: наприклад run is, не можна відчути дію за допомогою цього елемента керування та клавіша присідання 2 для режиму прихованого доступу. Додайте більше типів камери, наприклад Fps або tps. Не видно графіки, коли вгору Камера додає більше типів зомбі, босів/закусок/вовків/пива/Птахів/та інших тварин. І більше предметів і предметів для системи крафта, як-от їжа/одяг/... З системою приготування їжі. І ще чим зайнятися вдома Like Sims. Я знаю, що вам потрібно більше анімації, але вона буде такою чудовою, як Sit/take bee/hoppy
Гра трохи відстає і не може відчути ігровий процес, сподіваюся, що лаг буде вилучено в наступному оновленні
Подобається гра, і я радий, що розробники надіслали повідомлення
Dragon City Mobile Simulação zsdk
Будь ласка, зробіть цю гру більш відкритим світом, щоб полегшити отримання зброї, для якої я грав у цю гру, але я все ще застряг із сокирою, а зомбі блукають у будь-який час доби, і кожні 5 днів ви отримуєте орду зомбі
Хороша гра
ех